Visioffice – pentru un ochelar cat mai perfect

Ca sistem de centraj video, Visioffice determină rapid şi precis parametrii necesari pentru toate lentilele existente pe piaţă. Printr-un simplu click, se determină toţi parametrii de purtare, precum şi parametrii de centraj. Visioffice determină de asemenea, în exclusivitate, obiceiurile vizuale. Astfel, această inovaţie reprezintă unicul sistem de acest fel care poate măsura parametrii de purtare, dar şi comportamentul vizual propriu fiecăruia.

Alegerea ramei este facilitată datorită  funcţiei de fotografiere digitală şi funcţiei de cameră de luat vederi. Fotografiile pot fi tipărite şi oferite purtatorului de ochelari . 

Cu ajutorul Visioffice-ului se elimină în totalitate riscurile măsurătorilor greşite pentru purtatori, ce sunt atât de critice pentru adaptarea la lentilele progresive.

 

Primul sistem universal  de masurare 3D de pe piata!

Sistem complet de masurare 3D cu noua tehnologie eyecode. In premiera mondiala absoluta, acum este posibila masurarea exacta a Centrului de Rotatie a Ochiului, care este unic fiecarei persoane. Explicarea comportamentului vizual.

Unii oameni au tendinta sa isi miste mai mult ochii si foarte putin pozitia capului atunci cand privesc in lateral (eye movers). O alta categorie de oameni intorc mai mult capul decat privirea pentru a focaliza in lateral sau in directia dorita (head movers).

 

Tehnologia Eyecode revolutioneaza procesul de optimizare a lentilelor si creeaza noi nivele de personalizare a  acestora. Plecand de la premiza ca fiecare ochi este unic la fel si fiecare individ , tehnologia eyecode ofera precizie exacta pentru o vedere exceptionala fara efort, datorita masurarii dinamice 3D a ochiului.

Dintr-o singura incercare Visioffice masoara cu rapiditate parametrii necesari pentru toate tipurile de ochelari cat si parametrii inregistrati la analiza comportamentului vizual.

Visioffice este un sistem complet care realizeaza fotografii sau scurte filmulete ale purtatorilor de ochelari pentru, ai putea ajuta la alegerea celor mai bune rame din punct de vedere al designului si al coloritului.

 

Parametrii masurati de catre aparat ajuta la crearea unei lentile unice si personalizate:

  • Distanta interpupilara
  • Inaltime de montaj
  • Centrul de Rotatie al Ochiului
  • Coeficientul de miscare ochi-cap
  • Coeficientul de stabilitate
  • Unghiul de inclinare a ramei
  • Saua nazala
  • Unghiul de curbura a ramei